Intakegegevens en inschrijvingsdocumenten

Vooraleer er kan ingeschreven worden in het internaat vragen wij enkele gegevens op over de leerling. Via onderstaande link kan u de documenten thuis downloaden en invullen. Wanneer u dan langskomt in het internaat, kan u ons deze gegevens bezorgen.

De inschrijving is pas definitief na goedkeuring van de beheerder en nadat de documenten ondertekend aan het internaat werden bezorgd.

Hieronder vindt u een link naar de tarieven van het kostgeld, de inschrijvingsdocumenten, het reglement en een lijst met basisbenodigdheden voor een verblijf in het internaat.

Tarieven Basisonderwijs
Tarieven Secundair Onderwijs
Inschrijvingsdocumenten
Reglement
Benodigdheden

 

Inschijvingsperiode

Inschrijven is dagelijks mogelijk, ook in de loop van het schooljaar is er volgens beschikbaarheid steeds de mogelijkheid tot inschrijving.

Voorrangsregels bij de start van een nieuw schooljaar

Tot en met 5 juli hebben leerlingen die nu reeds op het internaat verblijven voorrang van inschrijving.

Van 6 juli tot en met 24 augustus worden, chronologisch en volgens beschikbaarheid van plaatsen, de inschrijvingen genoteerd van leerlingen uit de samenwerkende scholen van GO!-Scholengroep Westhoek.

Vanaf 25 augustus starten de vrije inschrijvingen en worden de resterende plaatsen chronologisch en volgens beschikbaarheid toegewezen. Vanaf die datum kunnen ook leerlingen die schoollopen in de secundaire scholen van het vrij onderwijs in Diksmuide een aanvraag  tot verblijf in ons internaat doen.