Inschrijving in het internaat

Vooraleer er ingeschreven kan worden in ond onderwijsinternaat, vragen wij enkele aanmeldings- en contactgegevens op en dient er een intakegesprek plaats te vinden.

 

Aanmeldings- en contactgegevens

 

Inschrijvingsdocumenten

Vooraleer er kan ingeschreven worden in het internaat dienen nog een aantal documenten aangemaakt en ondertekend te worden. . Via onderstaande link kan u de documenten online invullen, nadien worden deze automatisch gegenereerd.

 

Inschrijvingsdocumenten

 

De inschrijving is pas definitief na goedkeuring van de directeur en nadat de documenten ondertekend aan het internaat werden bezorgd.

Hieronder vindt u eveneens een link naar de tarieven van het kostgeld, het reglement en een lijst met basisbenodigdheden voor een verblijf in het internaat.

Tarieven Basisonderwijs
Tarieven Secundair Onderwijs
Reglement
Benodigdheden

 

Inschijvingsperiode

Inschrijven is dagelijks mogelijk, ook in de loop van het schooljaar is er volgens beschikbaarheid steeds de mogelijkheid tot inschrijving.

Voorrangsregels bij de start van een nieuw schooljaar

Tot en met 5 juli hebben leerlingen die nu reeds op het internaat verblijven voorrang van inschrijving.

Van 6 juli tot en met 24 augustus worden, chronologisch en volgens beschikbaarheid van plaatsen, de inschrijvingen genoteerd van leerlingen uit de samenwerkende scholen van GO!-Scholengroep Westhoek.

Vanaf 25 augustus starten de vrije inschrijvingen en worden de resterende plaatsen chronologisch en volgens beschikbaarheid toegewezen. Vanaf die datum kunnen ook leerlingen die schoollopen in de secundaire scholen van het vrij onderwijs in Diksmuide een aanvraag  tot verblijf in ons internaat doen.