Internaat voor basis- en secundair onderwijs diksmuide

INSCHRIJVING NOG STEEDS MOGELIJK
ook in de loop van het schooljaar

Bezoek aan het internaat en effectieve inschrijvingen zijn steeds op afspraak.(rekening houdend met de corona-richtlijnen)

Neem hiervoor telefonisch contact op langs het nummer 051/51 92 61

meer info


nieuws

 • Telefonische bereikbaarheid

  January 14, 2021 09:38

  beste ouders,

  Wij krijgen vaak berichten van gemiste oproepen of meldingen van ouders dat ze hun zoon/dochter moeilijk kunnen bereiken in het internaat. Uiteraard is dit voor ieder van jullie zeer vervelend. We kijken dan ook om dergelijke problemen te voorkomen en op te lossen.

  Hierbij geven wij nog eens de nummers waarop u het internaat kan bereiken:

  0492/59 41 57 (jongensgroep)
  0499/53 02 40 (meisjesgroep)

  Indien u niet meteen iemand aan de lijn krijgt, kan u steeds een bericht nalaten met de vraag zelf eens terug te bellen. Een sms versturen met de vraag eens terug te bellen kan uiteraard ook. U kan ook eens op het nummer van de andere leefgroep proberen. Een derde optie is te proberen opbellen naar hetzelfde nummer, maar via WhatsApp.

  We doen ons uiterste best zo bereikbaar mogelijk te zijn!

  Moest géén van bovenstaande oplossingen werken, kan u steeds naar het algemeen nummer van het internaat bellen (051/51 92 61). Langs deze weg komt u dan bij de beheerder terecht die dan zal proberen een oplossing te zoeken.

  Uiteraard zijn er verschillende redenen waardoor de telefoon soms niet opgenomen kàn worden. Het kan het zijn dat de lijn bezet is, en u hierdoor niet meteen binnen geraakt, het kan ook zijn dat de opvoeders de telefoon niet horen (omdat ze met de leerlingen aan het werk zijn) of jammer genoeg zijn er ook regelmatig storingen op de lijn. Ook de beheerder heeft regelmatig vergaderingen of overleg, kan onderweg zijn voor een verplaatsing of andere reden waardoor de telefoon niet meteen beantwoord kan worden. Spreek dan zéker een boodschap in, deze wordt snel beluisterd en zo snel mogelijk beantwoord.

  Alvast hartelijke dank voor jullie begrip.

  Lees meer
 • Plopsaqua

  March 4, 2020 10:50

  Op vraag van onze leerlingen trokken we vandaag nog eens naar plosaqua. Waterpret alom.

  Lees meer
 • Zeilwagenrijden

  February 19, 2020 13:47

  Een niet alledaagse bezigheid, zeilwagenrijden. Maar opnieuw zijn de leerlingen een ervaring rijker. Bijna stak de wind een stok in de wielen, maar gelukkig konden de leerlingen toch een rondje rijden op het strand.

  Lees meer