nieuws


 • DJ Theuninck

  January 16, 2020 14:25

  "DJ Theininck" is in the house ...

  De leukste momenten zijn soms deze die spontaan ontstaan. Verbindt Mr. Theuninck zijn gsm met een box en je krijgt er een mini-party voor in de plaats.

  Lees meer
 • Muurklimmen

  January 15, 2020 14:20

  Ontspanning kan ook inspannend zijn. In de optiek van hoog en droog gingen we vandaag naar De Panne om te muurklimmen. Wie had geen last van hoogtevrees en geraakte tot helemaal bovenaan ?!? Bekijk het hier ...

  Lees meer
 • Nieuwjaarsfeestje

  January 9, 2020 11:23

  Ook in het internaat vieren we nieuwjaar. Mr. Theuninck stak een muzikaal pak in mekaar, mevr. Deblonde en Vercooren zorgden voor de versnaperingen en Mr. Wouters mocht, ondanks het feit dat hij normaal gezien vrij was, uiteraard ook niet ontbreken. Gezelligheid troef.

  Uiteraard mochten ook de geschenkjes niet ontbreken. Iedereen had voor de vakantie een naam getrokken en voor deze leerling brachten ze dan een geschenkje mee. Ook beide leefgroepen mochen in de geschenken delen. Ze kregen elk een draadloze box om muziek te kunnen afspelen in het internaat.

  Lees meer
 • Boltra

  January 8, 2020 11:19

  Volksspelen, iedereen heeft er wel al eens van gehoord, maar velen hebben ze nog nooit uitgeprobeerd. Vandaag wilden we daar verandering in brengen. We gingen met de Bus naar Watou om daar een gezellige spelletje Boltra te spelen. Kende je dit nog niet, ...? Moet je eens opzoeken en zeker ook uitproberen. Nadien kreeg iedereen nog een heerlijke wafel en een frisdrank.

  Lees meer
 • foto van de maand december

  January 6, 2020 09:53

  "Sliding happiness"

  Lees meer
 • Gelukkig nieuwjaar

  January 6, 2020 09:44

  De buikjes zijn gevuld, de feestperiode is voorbij en vandaag start de eerste schooldag van 2020. Vanuit het internaatsteam willen we alle leerlingen, ouders, collega's, partners, ... een prettig en gezond 2020 toewensen.

  Lees meer
 • Schaatsen

  December 11, 2019 12:06

  Voorzien van warme kledij en de nodige handschoenen trokken we vandaag met het internaat naar Brugge. Op de schaatspiste van het Boudewijnpark kon iedereen zich ten volle uitleven om nadien in de cafetaria terug op de warmen met een heerlijk kopje chocolademelk of andere (fris)drank.

  Lees meer
 • De sint op bezoek

  December 6, 2019 11:49

  Allemaal brave kindjes in het internaat. De sint kwam en zag en had heerlijke chocolade en snoepjes meegebracht voor iedereen. Ook kregen de leerlingen een handige herbruikbare tas van het internaat. Ook aan het ontbijtbuffet was hij even langsgekomen en voor iedereen stonden er klaaskoeken en heerlijke chocolademelk op het menu.

  Lees meer
 • frietmuseum

  December 4, 2019 11:47

  Hoe worden de lekkerste frietjes gemaakt, vroeger en nu. We konden dit ontdekken in het frietmuseum te brugge.

  Lees meer
 • foto van de maand november

  December 3, 2019 09:41

  "Verwondering"

  Tijdens de educatieve voorstelling rond roofvogels mochten de leerlingen ook een vogel op de hand vasthouden. De verwondering in de ogen op deze foto spreekt voor zich.

  Lees meer