nieuws


 • Campusopendeurdag geannuleerd

  March 12, 2020 15:50

  Wegens de richtlijnen inzake voorkomen van uitbreiding van het coronavirus wordt de eerder aangekondigde opendeurdag uitgesteld tot een latere datum.

  Wij laten tijdig de nieuwe datum weten langs de verschillende kanalen.

  Lees meer
 • Plopsaqua

  March 4, 2020 10:50

  Op vraag van onze leerlingen trokken we vandaag nog eens naar plosaqua. Waterpret alom.

  Lees meer
 • Zien we jou binnenkort ook in één van onze GO!-scholen?

  March 4, 2020 09:33

  Info over onze secundaire scholen en keuzemogelijkheden kan je samen met de data voor de opendeurdagen en infosessies terugvinden op de folder.

  Ook aan ons internaat kan je een bezoekje brengen op zondag 29 maart van 13:00u - 17:00u.

  We kijken alvast naar uit naar je bezoek!

  Lees meer
 • Zeilwagenrijden

  February 19, 2020 13:47

  Een niet alledaagse bezigheid, zeilwagenrijden. Maar opnieuw zijn de leerlingen een ervaring rijker. Bijna stak de wind een stok in de wielen, maar gelukkig konden de leerlingen toch een rondje rijden op het strand.

  Lees meer
 • Opening speeldorp

  February 17, 2020 13:44

  Op 17 februari was het eindelijk zo ver, de opening van ons nieuwe speeldorp. Schilderwerken, verwarming, verlichting, aankoop van nieuw materiaal, ... het stond allemaal op punt. Na de "officiële" opening door de beheerder konden de leerlingen genieten van een natje en een droogje en werd er voor de eerste keer kennis gemaakt met de mogelijkheden van ons nieuwe speeldorp. Biljart, tafelvoetbal, darts, volksspelen, een gameroom en een chillroom. Het is er allemaal.

  Lees meer
 • bezoek club Brugge

  February 12, 2020 10:29

  Vandaag bezochten we de blauw-zwarte kant van het stadion te Brugge. Voor sommige leerlingen een hoogtepunt, voor anderen een pijnlijk moment (zeker voor diegegen die supporteren voor een andere ploeg). Niettegenstaande sommige vooroordelen toch alweer een geslaagde namiddag op stap met het internaat.

  Lees meer
 • In Flanders Fields museum

  February 5, 2020 13:51

  Vandaag een stukje cultuur en geschiedenis op het programma.

  We trokken met de bus ruchting Ieper voor een bezoek aan het "In Flanders Fields" museum. De leerlingen konden met eigen ogen zien hoe het er in deze woelige tijden aan toe ging en wat de impact van oorlog op een mensenleven inhoudt.

  Een namiddag om eventjes stil bij te staan.

  Lees meer
 • Dag van de opvoeder

  February 5, 2020 10:50

  5 februari dag: van de opvoeder

  Vandaag zetten we de opvoeders eens extra in de bloemetjes. Dagdagelijks zetten zij zich in om het onze leerlingen zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Organiseren van activiteiten, een luisterend oor bieden, zorgen voor een goede groepssfeer, hulp bij schoolwerk, ... ze doen het allemaal.

  Zet ook zelf Auke, Eloïse, Julie en Lesley eens "in de bloemetjes" door het sturen van een leuk bericht, het geven van een compliment of gewoon een "like" op dit bericht.

  Ze verdienen het !!!

  Ook het internaat zelf is hen niet vergeten, maar hun geschenkje blijft nog heel even een verrassing ...

  Lees meer
 • foto van de maand januari

  February 3, 2020 14:36

  Een nieuwe maand, een nieuwe foto. Deze keer zijn het onze "Power-girls" die in de prijzen vallen.

  Lees meer
 • fitness

  January 29, 2020 14:33

  De maand januari sluiten we af met een opnieuw sportieve activiteit (wie zegt dat er in het internaat niet bewogen wordt ?!?). Vandaag kon iedereen zich uitleven in de fitnesszaak. Er was voor elk wat wils. Zo zie je maar dat de jeugd van tegenwoordig ook soms de gsm aan de kant kan laten liggen.

  Lees meer