Algemeen


 • Telefonische bereikbaarheid

  January 14, 2021 09:38

  beste ouders,

  Wij krijgen vaak berichten van gemiste oproepen of meldingen van ouders dat ze hun zoon/dochter moeilijk kunnen bereiken in het internaat. Uiteraard is dit voor ieder van jullie zeer vervelend. We kijken dan ook om dergelijke problemen te voorkomen en op te lossen.

  Hierbij geven wij nog eens de nummers waarop u het internaat kan bereiken:

  0492/59 41 57 (jongensgroep)
  0499/53 02 40 (meisjesgroep)

  Indien u niet meteen iemand aan de lijn krijgt, kan u steeds een bericht nalaten met de vraag zelf eens terug te bellen. Een sms versturen met de vraag eens terug te bellen kan uiteraard ook. U kan ook eens op het nummer van de andere leefgroep proberen. Een derde optie is te proberen opbellen naar hetzelfde nummer, maar via WhatsApp.

  We doen ons uiterste best zo bereikbaar mogelijk te zijn!

  Moest géén van bovenstaande oplossingen werken, kan u steeds naar het algemeen nummer van het internaat bellen (051/51 92 61). Langs deze weg komt u dan bij de beheerder terecht die dan zal proberen een oplossing te zoeken.

  Uiteraard zijn er verschillende redenen waardoor de telefoon soms niet opgenomen kàn worden. Het kan het zijn dat de lijn bezet is, en u hierdoor niet meteen binnen geraakt, het kan ook zijn dat de opvoeders de telefoon niet horen (omdat ze met de leerlingen aan het werk zijn) of jammer genoeg zijn er ook regelmatig storingen op de lijn. Ook de beheerder heeft regelmatig vergaderingen of overleg, kan onderweg zijn voor een verplaatsing of andere reden waardoor de telefoon niet meteen beantwoord kan worden. Spreek dan zéker een boodschap in, deze wordt snel beluisterd en zo snel mogelijk beantwoord.

  Alvast hartelijke dank voor jullie begrip.

  Lees meer
 • Dag van de opvoeder

  February 5, 2020 10:50

  5 februari dag: van de opvoeder

  Vandaag zetten we de opvoeders eens extra in de bloemetjes. Dagdagelijks zetten zij zich in om het onze leerlingen zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Organiseren van activiteiten, een luisterend oor bieden, zorgen voor een goede groepssfeer, hulp bij schoolwerk, ... ze doen het allemaal.

  Zet ook zelf Auke, Eloïse, Julie en Lesley eens "in de bloemetjes" door het sturen van een leuk bericht, het geven van een compliment of gewoon een "like" op dit bericht.

  Ze verdienen het !!!

  Ook het internaat zelf is hen niet vergeten, maar hun geschenkje blijft nog heel even een verrassing ...

  Lees meer
 • Gelukkig nieuwjaar

  January 6, 2020 09:44

  De buikjes zijn gevuld, de feestperiode is voorbij en vandaag start de eerste schooldag van 2020. Vanuit het internaatsteam willen we alle leerlingen, ouders, collega's, partners, ... een prettig en gezond 2020 toewensen.

  Lees meer
 • foto van de maand november

  December 3, 2019 09:41

  "Verwondering"

  Tijdens de educatieve voorstelling rond roofvogels mochten de leerlingen ook een vogel op de hand vasthouden. De verwondering in de ogen op deze foto spreekt voor zich.

  Lees meer